All Events

There are 6 events - Page 1 / 2

23
Sep
2019
Инфо Денови ПЈР Македонија
23.09.2019 09:30 - 16:00
Иноплатформа ИнфоДен 6, Скопје
26
Jun
2019
Инфо Денови ПЈР Македонија
26.06.2019 10:00 - 16:00
Иноплатформа ИнфоДен 3, Скопје
21
May
2019
Инфо Денови ПЈР Македонија
21.05.2019 10:00 - 16:30
Тетово, Северна Македонија
Иноплатформа ИнфоДен 5, Тетово
06
May
2019
Инфо Денови ПЈР Македонија
06.05.2019 09:40 - 16:00
Иноплатформа ИнфоДен 4, Штип
01
Oct
2018
01.10.2018 09:00
ЕУ Инфо Центар - Skopje, Macedonia (FYROM)
Информативен ден на проектот ИноПлатформа.

Powered by iCagenda

Back to top